Tävlingsträning

Tävlingsträning

Detta är en delvis en lärarled tävlingsträning. Vi tillämpar tryck & drag-tekniken såsom i våra övriga Buggkurser.

Här har vi viljan att börja tävla. I denna grupp hjälps vi åt för att alla ska klara av att göra en tävling per år. Är du/ni nya i denna grupp, så kommer tränaren tillasmmans med er att bestämma när just ni är redo för eran debutt på tävlingsgolvet.

I denna grupp vill vår tränare se ett eget engagemang från er. Genom att komma på dom lärarledda träningarna och även ta ett eget ansvar på dom träningstillfällen som inte är lärarledda.

Träningen är en ren tävlingsträning som innebär att vi kör mycket samma saker för att ”nöta in” bounce, musikanpassning, connection, puls & sväng mm. Tävlingsregler gås igenom som man får lära sig för att kunna tävla. Det blir både parträning och träning med andra i gruppen.

Tränaren kommer gå runt, prata och ge paren vad dom ska jobba med och träna på. Ledaren ger fokus till deltagarna på de olika tävlingsnivåerna: regional- och nationellnivå.

När du anmält dig till denna träning så kan du gå med i en grupp på Facebook där du och andra deltagare kan få information, ställa frågor, planera eller snacka om kursen. När man inte längre är aktiv så tas man också bort från gruppen.