Vill du bli kursledare?

Home / Vill du bli kursledare?

Kursledare i bugg

Kursledare inom ideell förening i dansen bugg sökes!

Mora Dansklubb är en ideell förening som bl.a. anordnar kurser och skapar mötesplatser för alla som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Vi finns i Mora / Dalarnas län.

Beskrivning av kursledar-rollen:

Mora Dansklubb söker dig som vill leda buggkurs baserat på tryck och drag teknik med vårt upplägg med omgångarna grund, fortsättning 1, fortsättning 2 och fortsättning 3. Ingår även att bedriva och engagera sig i parträning i bugg. Med ovanstående beskrivning som ledord. Kan även förekomma intensivkurs och teknikkurs i bugg.

Kurserna pågår söndagar 7 veckor i rad förlagda i Mora och då Nusnäs bygdegård som utgångsläge. Buggen är ryggraden i Mora Dansklubb och själva navet i vår verksamhet en toppklassig kursverksamhet inom dansen bugg som Vi är erkända för och stolta över.

Att vara kursledare hos oss innebär:

Agera utifrån vår policy för kursledare samt Att du är en självgående och engagerande kursledare som är genuint intresserad av ämnet bugg. Samtidigt är du lyhörd/in lyssnande gällande deltagarnas intresse och behov. Din kreativitet i rummet och gällande utbud är av stor vikt! Vi bedriver vår kursverksamhet med fokus på deltagarna och det är viktigt att du är tillgänglig i tid/geografi. Din pedagogiska förmåga och ditt sätt att inge förtroende och trygghet sätts på prov på olika sätt i olikheter inom kursnivåerna. Du har möjlighet att påverka vårt kursutbud och kanske även kan vara kursledare i andra kurser/ämnen, även på avancerad nivå. Du bör även vara ordningsam då kursledare-rollen innebär viss administration i form av upplägg, planering och närvarolistor samt deltagarkontakter utanför kurstillfällena.

Vi för ett samarbete med Hammarö Teamet för Bugg i teknik tryck och drag.

Vid eventuell tillsättning kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret som du själv beställer och överlämnar.

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig med inriktning mot ovanstående text om vad det innebär.

Erfarenhet av tidigare kursledare-roll och undervisning är önskvärd men inget krav. Vi ser gärna att dem som gått kurs, i vår tryck och drag teknik samt brinner för dansen

och vill utvecklas mer, även ta på sig ansvar och föra kunskap vidare visar sitt intresse för att påbörja en resa.

Vi ser också att Kursledare-utbildning genom Danssportsförbundet o dylikt finns som kvittens.

Tillsammans med våra kunder är du som medlem vår viktigaste tillgång. För oss är det viktigt att du som medlem trivs, utvecklas och bidrar till vår gemensamma framgång och utveckling.

Varaktighet:

Tidsbegränsad om vårtermin och hösttermin samt vad du själv kan bidraga med.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Arbetstid

Eftermiddag och kvällstid. Ideellt arbete. x timmar i veckan. Arvode för kalenderår.

Välkommen med din intresseanmälan!