Kurser anmälan & info

Home / Kurser anmälan & info

På denna länk kan du anmäla till våra kurser: https://dans.se/shop/?org=moradansklubb;new

OBS! LÄS DETTA FÖRST !

Klicka på kursen du är intresserad av, läs mer om den eller anmäl. Det kommer det en bekräftelse på din angivna mail att du antingen är antagen eller står i kö för kursen.

Detta mail kommer ganska omgående till din mail, gör den inte det så kolla i din ”skräppost”. Det har hänt att mailen har hamnat där.

Systemet kan uppmana dig att betala medlemsavgift fast du redan är medlem. Skicka då ett mail till info@moradansklubb.se, avvakta svar innan du betalar. Detta beror med största sannolikhet på att du har skrivit in andra uppgifter än vad som redan står i systemet.

Både singel- & paranmälan är välkomna, men paranmälan har förtur.

Har du frågor om kurser kan du kontakta oss på

kurs@moradansklubb.se 

 

Medlemskap

Medlemskap i Mora Dansklubb kostar 150 kronor per kalenderår.
Blir du medlem 1 december (istället för 1 november) eller senare på året blir du medlem för nästa kalenderår och får det återstående
av innevarande kalenderåret på köpet.

Avanmälan

Anmälan är bindande. Vid avbokning mindre än 15 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften. Vid avanmälan mellan 30 och 15 dagar innan kursstart återbetalas 50 % av kursavgiften. Vid avanmälan på grund av sjukdom krävs läkarintyg för återbetalning av kursavgiften.

Inställd kurs

Mora dansklubb förbehåller sig rätten att utan ersättningsskyldighet ställa in en kurs på grund av för lågt deltagarantal, force majeure, eller annan orsak, som är utom verksamhetens kontroll

Ångerrätt

Du har enligt distans och hemförsäljningslagen(2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att: meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter det att vi har bekräftat din bokning på en kurs hos oss. Meddelande om avbokning enligt ångerrätten ska lämnas via e-post och avbokning ska innehålla dina personuppgifter; samt uppgift om den kurs du är anmäld till. Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften. Om kursen har startat och om du deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten. Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande.

Anmälan/Sjukdom

Om kursen som du har anmält dig till  har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet. Mora dansklubb förbehåller sig rätten att ändra tid och ledare om så blir nödvändigt. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften för den tid läkarintyget avser, minus administrationsavgift på 250 kr.