Hur påverkar Corona vår verksamhet?

Som tidigare utannonserat så kvarstår fortfarande att Mora Dansklubb har beslutat att Vi fortsätter att hålla klubben stängd, från vår ordinarie kursverksamhet under hösten 2020 och framåt på grund av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens samt Danssportförbundets riktlinjer under pandemin.

I Coronatider förändras våra förutsättningar och vår vardag dramatiskt. Vi riskerar att i pandemins spår möta en existensfråga för dansklubben.

Så vi vädjar till er våra medlemmar att om ni kan och vill stanna kvar i väntans tider. Tillsammans och solidariskt kämpa för att sätta stopp för smittspridningen och de konsekvenser som följer av denna. Du kan göra mycket. Det kommer vara värt det. Tack!”

Kunskaperna som utvecklats i dansen kan även vara värdefulla färdigheter som man kan tillämpa på alla platser. Förtroendet man får genom insatser i dansen hjälper till att bygga sociala färdigheter, öka självkänslan och förmåga att kommunicera väl i grupp.

Dessa färdigheter byggs upp genom att ta del i dans som kan leda till många olika karriärvägar, att ta det första steget kan vara den svåraste. Dans är ett universellt språk och det gör deltagarna glada. Det är också en form av träning som minskar stress och ångest.”

Vi i styrelsen och kursledare arbetar vidare i kulisserna med klubbverksamheten samt att förbereda oss för att världen ska öppna upp igen efter rådande pandemi. Att ta vid där Vi sist slutade och att fortsätta utveckla oss att dansa.

Håll gärna utkik efter information gällande vår verksamhet och nyheter under vår uppdaterade hemsida för Mora Dansklubb även på facebook.

Var rädda om varandra, bry er och tänk på dom som Vi på olika sätt kan hjälpa! Glöm inte att du är viktig Vänliga hälsningar! Mora Dansklubb